Societatea ALLORA VISION TECH este specializata in comercializarea echipamentelor de protectie a muncii, care prin profesionalism, seriozitate si o abordare win win a partenerilor raspunde cu succes celor mai exigente cerinte, avand posibilitatea de a livra promt in toata tara.

De asemenea, echipa Allora cauta in permanenta cele mai noi trend-uri si propune solutii, tinand cont atat de identitatea si valorile fiecarui client, cat si de cerintele de conformitate, confort si functionalitate aferente domeniului specific de activitate.

Pentru noi, hainele si incaltamintea de lucru sunt foarte importante – purtam aceste echipamente 8 ore/zi: design-ul, materialulul, culoarea, confortul marimea conteaza in egala masura cu protectia, conformitatea cu standardele europene.

Viziune

Intr-o piata competitiva care incurajeaza performanta, evoluam si dezvoltam bazandu-ne pe know-how astfel incat prin seriozitate, integritate si rezultate sa devenim un partener de succes.

Misiune

Suntem un partener pe termen lung pentru clientii nostri dezvoltand un business win win transparent.

Valori

Orientarea catre performanta este o conditie sine qua non prin natura business-ului. Cum totul este masurabil, credem si facem totul pentru a fi mai buni.

Focus atat pe dezvoltarea generala a businessului cat si pe fiecare relatie de parteneriat in parte.

Integritate - respectam regulile si promisiunile facute partenerilor nostri. Comunicare si transparenta – credem ca prin aceste doua valori vom incuraja intotdeauna performanta.

Inovatie si diversitate – concuram permanent prin solutii inovative si diversitate construind astfel un parteneriat solid.

Responsabilitate fata de mediu este un principiu important al organizarii companiei noastre.

Product added to wishlist
Product added to compare.