Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea website-ului nostru www.alloravision.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate in acest document.

Allora Vision este denumirea comerciala a societatii S.C. Allora Vision Tech S.R.L, persoana juridica, avand sediul in Sector 5, Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/11468/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29146323.

S.C. Allora Vision Tech S.R.L, in calitate  de autor/proprietar/administrator al website-ului www.alloravision.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatorii website-ului, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre utilizatori se supune Termenilor conditiilor si Politicilor de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

www.alloravision.ro isi rezerva drepturile de a modifica si actualiza continutul website-ului, precum si Termenilor conditiilor si Politicii de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila.

 

UTILIZAREA DATELOR

Allora Vision, asigura, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal (nume,prenume, adresa, email) ale utilizatorilor website-ului si respectarea dreptului acestuia la protectia vietii private. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre Allora Vision in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta solicitarilor dumneavoastra.

  • Livrarea produselor comandate de dumneavoastra.

  • Crearea si publicitarea continutului cel mai relevant pentru dumneavoastra.

  • Asigurarea accesului la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

  • Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati

  • Publicarea si promovarea produselor publicate pe site-ul www.alloravision.ro

  • Realizarii de rapoarte si analize

 

LANSARE COMANDA

 

• Lansarea comenzii se poate face telefonic, pe site sau prin e-mail:comenzi@alloravision.ro. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia, telefonic sau prin e-mail. In caz ca veti comanda un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei va va contacta.

• Confirmarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare (luni-vineri intre orele 09 si 17:30). In cazul comenzilor lansate in afara programului de lucru, confirmarea lor se va efectua in ziua urmatoare.

 

PRETUL PRODUSELOR COMANDATE

Toate preturile aferente produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA si sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile nu includ taxa de livrare si alte servicii suplimentare. www.alloravision.ro isi rezerva drepturile de a modifica si actualiza continutul website-ului, precum si Termenilor conditiilor si Politicilor de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila.

 

MODALITATI DE PLATA

• La livrare (RAMBURS), se achita contravaloarea comenzii in momentul primirii coletului.

• In avans cu OP in contul societatii SC ALLORA VISION TECH SRL

• In numerar pentru ridicari din showroom (modalitate de plata disponibila doar pentru persoane juridice). Avand in vedere prevederi ale legislatiei in vigoare, persoanele juridice nu pot efectua plati mai mari de 5.000 RON decat prin Ordin de Plata.

 

LIVRARE

• CURIERAT RAPID

• RIDICARE PERSONALA

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 24-48 ore de la lansarea comenzii si confirmarea platii.

In cazul in care produsele comandate nu se afla in stocul curent, termenul de livrare este de maxim 10 zile.

 

GARANTII

Produsele comercializate de catre ALLORA VISION, beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Consumatorul se obliga sa trimita in scris o cerere de retur pentru garantiile in pe adresa de e-mail comenzi@alloravision.ro. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 

POLITICA DE RETUR

 

Renuntare la comanda:


Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 prevede urmatoarele:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului"
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Clientul are obligatia sa solicite returul in scris, la adresa de e-mail comenzi@alloravision.ro sau completand formularul de retur din sectiunea RETURNARI in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Clientul are obligatia de a asigura returul prduselor in termen de maxim 14 zile de la primire, in caz contrar, ALLORA VISIN va considera cererea invalida si poate refuza returul.

Produsele returnate NU trebuie sa fie purtate sau deteriorate. Trebuie sa fie insotite de toate etichetele si ambalajele originale Legea 249/2015, art 16(8)

Perioada de rambursare a contravalorii produselor returnate se face in termen de maxim 14 zile caledaristice de la data aprobarii returului.

 

Coletele care nu vor fi acceptate:

- Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.c. ALLORA VISION isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

- Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.e. Produse disigilate de catre consumator din motive de protectie a sanatatii sau igiena (ex:consumabile de unica folosinta)

- Produse trimise fara notificare scrisa si fara acceptul nostru cu numar de retur

- Colete trimise cu ramburs

- Colete care nu contin elementele necesare identificarii returului

- Colete cu produse fara ambalaj original si produse deteriorate