Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU UTILIZATORII WEB-SITE-ULUI WWW.ALLORAVISION.RO

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC ALLORA VISION TECH SRL , in calitate de autor/administrator/proprietar al web-site-ului www.alloravision.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatorii site-ului, inclusiv a datelor cu caracter personal.

In conformitate cu dispozitiile legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC ALLORA VISION TECH SRL are obligatia de administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra;ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C Allora Vision Tech S.R.L in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta si notifica oricand utilizand datele de contact afisate pe site-ul www.alloravision.ro.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

2. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta solicitarilor dumneavoastra.
  • Livrarea produselor comandate de dumneavoastra.
  • Crearea si  publicitarea continutului cel mai relevant pentru dumneavoastra.
  • Asigurarea accesului la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati
  • Publicarea si promovarea produselor publicate pe site-ul www.alloravision.ro
  • Realizarii de rapoarte si analize

 

3. Utilizarea cookie-urilor:

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere text de dimensiuni mici stocate pe computer si orice dispozitiv mobil atunci cand vizitati un website. Aceasta modalitate de stocare automata a datelor  se foloseste pentru colectarea informatiilor, tipul de browser, pagina sursa, sistemul de operare, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii acest website. "Cookies" ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum putem controla sau sterge cookie-urile?

Aproape fiecare browser este setat initial pentru a accepta cookie-uri. Puteti evita fisierele cookie prin schimbarea setarilor browserului dvs. Se regaseste in sectiunea browser-ului setari de securitate.